2015 m. balandžio 6 d., pirmadienis

Kokie prezervatyvų gamintojai yra labiausiai verti dėmesio?

Prezervatyvai turi milžinišką paklausą, todėl tai, jog jų gamyba užsiima daugybė įvairiausių kompanijų, yra suprantamas pelno siekimas. Šiandien kalbėsime apie tas iš šių įmonių, kurios yra labiausiai vertos dėmesio dėl savo produkcijos kokybės bei kainų. 

Durex 

Durex – tai neabejotinai geriausiai visame pasaulyje žinomas prezervatyvų gamintojas, kurio pagrindinė būstinė yra įsikūrusi Didžiojoje Britanijoje. Dar 1929m. įkurta kompanija iš karto tapo vienu iš pagrindinių prezervatyvų gamintojų Didžiojoje Britanijoje. Vėliau – Europoje, kol galiausiai milžiniško populiarumo britų kompanija susilaukė ir visame pasaulyje. Visa ši Durex sėkmės istorija tikrai nėra atsitiktinumų nulemta likimo seka – visą tai ši kompanija pasiekė nuolatiniu darbu kuriant/tobulinant prezervatyvus. Visa tai mums leidžia matyti dabartinę Durex padėtį – kompanija garsėja ypač aukšta gaminamų prezervatyvų kokybe, o prie to pridėjus ir didžiausią siūlomą skirtingų prezervatyvų pasiūlą, galime suprasti, jog Durex yra vienas iš labiausiai kiekvieno vartotojo dėmesio vertų prezervatyvų gamintojų. 

EXS 

EXS – tai vėlgi Didžiojoje Britanijoje įsikūręs prezervatyvų rinkos gigantas, savo produkcija saugantis pasaulį nuo apvaisinimų jau daugiau nei 20 metų. Taip, ši kompanija kiek atsilieka nuo dabartinės Durex padėties – siūloma prezervatyvų pasiūla tikrai nėra tokia milžinišką, kurią siūlo EXS pagrindinė konkurentė tiek vietos, tiek ir pasaulinėje rinkoje. Vis dėlto, EXS tai atperka savo produkcijos pirkėjams siūlydama ne tik ypač aukštos kokybės gaminius, bet ir mažesnes jų kainas, lyginant su Durex bei dar ne viena pasaulinio garso prezervatyvų gamintoja, kas ir leidžia EXS ne tik sėkmingai išlikti lyderių tarpe, bet ir vis labiau artėti prie visos prezervatyvų rinkos lyderių grupės viršūnės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą