2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Kurios kontraceptinės priemonės yra saugiausios?

Šiomis dienomis kontraceptinių priemonių pasiūla yra tiesiog milžiniška – žmonės gali rinktis iš dešimčių jų rūšių. Vis dėlto, pasirinkimas, žvelgiant į šių priemonių efektyvumą ,ryškiai sumažėja, kadangi tik keletas iš jų gali išsiskirti praktiškai maksimaliu efektyvumu saugant nuo apvaisinimo. Būtent apie tokias – efektyviausias kontraceptines priemones, šiandien ir kalbėsime. 

Prezervatyvai 
Kažkodėl vyrauja stereotipas, jog prezervatyvai nėra labai efektyvi kontraceptinė priemonė bei jie pakankamai dažnai plyšta. Taip, prezervatyvai gali plyšti, bet faktas, jog tai tikrai nėra dažnas reiškinys. Tai nėra dažnas reiškinys ypač tuomet, jei prieš prezervatyvą naudojant jis yra atidžiai patikrinimas, tiek tai atliekant pačiam, tiek ir darant vandens testą – atlikus visą tai bei įsitikinus tuo, jog prezervatyvas nėra brokuotas, galite būti praktiškai šimtu procentų tikri, jog prezervatyvas neplyš. 

Kontraceptinės piliulės 
Taip, nemaža moterų dalis kontraceptinių piliulių nemėgsta dėl to, jog jų naudojimas yra išties labai keblus. Taip yra dėl to, nes norint, kad kontraceptinės piliulės būtų efektyvios, reikia jas naudoti laikantis labai griežto grafiko, kuris išties apsunkina moterų kasdienybę. Vis dėlto, pamirštant šį dalyką, kontraceptinės piliulės gali būti vadinamos netgi ir labiausiai dėmesio verta kontraceptine priemone, ką lemia milžiniškas jų efektyvumas, jei jos yra naudojamos tinkamai. Šios kontraceptinės priemonės efektyvumas siekia net daugiau nei 99 procentus atvejų, kas leidžia nesunkiai suprasti tai, kodėl ši kontraceptinė priemonė yra tarp efektyviausių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą