2015 m. kovo 13 d., penktadienis

Populiariausios ilgalaikės kontraceptinės priemonės

Vis daugiau žmonių renkasi ne laikinąją, o ilgalaikę kontracepciją. Taip yra dėl to, nes ilgalaikė kontracepcija nesukelia absoliučiai jokių keblumų kasdienybėje, kas tampa netgi labai dideliu privalumu prieš trumpalaikes kontracepcijos priemones. Būtent apie populiariausius ilgalaikius kontraceptikus šiandien ir kalbėsime.

Kontraceptinė spiralė

Kontraceptinė spiralė – tai į moters gimdą įtaisomas prietaisas. Jis tendencingai į moters organizmą išleidžia ovuliaciją stabdančius hormonus, taip pat ir tiesiogiai trukdo spermos patekimui į moters gimdą. Tai, jog šis kontracepcijos būdas veikia per dvi prizmes, žymiai padidina jo efektyvumą, kuris siekia net 98 procentus atvejų, o tai yra vienas iš geriausių rezultatų visoje kontraceptinių priemonių rinkoje. Taip pat, kontraceptinė spiralė turi ir dar vieną didelį privalumą prieš kitas kontracepcijos priemones – tai yra patogus šios priemonės vartojimas. Įstačius kontraceptinę spiralę į gimdą jokių veiksmų, apart tendencingų patikrinimų, su ja daryti nereikės.

Kontraceptinis implantas

Kontraceptinis implantas – tai implantas, kuris dažniausiai yra įkišamas po oda, maždaug ties dilbiu. Bijoti šios procedūros tikrai nereikia – ji yra paprasta, bei, nuskausminamųjų dėka, tikrai neskausminga. Bijoti dėl to, jog implantas gali trukdyti kasdienybėje, taip pat nevertėtų – jis nesukelia absoliučiai jokio diskomforto. Kalbant apie implanto veikimą, jis veikia dažnu principu tarp kontraceptinių priemonių – į moters organizmą tendencingai yra išskiriami sintetiniai moteriški hormonai, kurie stabdo ovuliacijos procesą. Šis implantas efektyviu gali išlikti net iki 3 metų – tai yra vienas iš esminių šios kontraceptinės priemonės išskirtinumų, garantuojantis ilgalaikę apsaugą nuo apvaisinimo. Taip pat, dideliu privalumu tampa tai, jog kontraceptinis implantas, skirtingai nei dalis kitų kontraceptinių priemonių, gali būti pašalinamas bet kuriuo metu, taip sustabdant apsaugą nuo apvaisinimo bei gražinant galimybę susilaukti atžalos, kas yra netgi labai patogu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą