2015 m. balandžio 14 d., antradienis

Patarimai ruošiantis saugiam seksui

Norint, kad seksas būtų malonus ne tik juo užsiimant, tačiau ir jam pasibaigus, ką garantuoja potencialių pasekmių išvengimas, būtina jam iš anksto ruoštis. Būtent apie tai, į ką reikėtų atkreipti didžiausią dėmesį, norint tinkamai pasiruošti saugiam lytiniam aktui, šiandien ir kalbėsime. 

Pasisemkite teorinių žinių 
Dažniausiai įsivaizduojame, jog saugaus sekso paslaptis slypi praktikoje – tiek gebėjime tinkamai susidoroti su konkrečiomis sekso subtilybėmis, tiek ir mokėjime naudoti kontraceptines priemones. Tačiau, iš esmės praktika yra tik ledkalnio viršūnė, kadangi kokybiška praktika niekada neegzistuos be kokybiškų teorinių žinių. Būtent dėl to, ruošdamiesi saugiam seksui būtinai pasirūpinkite savo teorinio bagažo apie pasiruošimą lytiniams santykiams pildymu – domėkitės tiek prezervatyvais ir jų naudojimu, tiek konkrečiais patarimais sekso metu bei kitais aspektais, kurie padės tinkamai ruoštis saugiam seksui. 

Pasirūpinkite kontraceptinėmis priemonėmis 
Su seksu jums gali tektu susidurti netgi ir tuomet, kai visiškai to nesitikite, todėl dėl to, jei nenorite atsisakyti sekso vien dėl to, kad nebūsite jam pasiruošę, stenkitės pasirūpinti tuo, kad visados turėtumėte su savimi vienokių ar kitokių kontraceptinių priemonių. Be abejo, patogiausia yra rinktis prezervatyvus, kurie yra patogūs bei patogūs nešiotis, tačiau įdėjus pakankamai pastangų galima rasti ir kitų ne ką mažiau patogių bei efektyvių ir netgi pigesnių alternatyvų. 

Patikrinkite naudojamas kontraceptines priemones 
Vien tai, jog su savimi turite garsios kompanijos pagamintą prezervatyvą, nereiškia, jog jis bus efektyvus – brokas tiek prezervatyvų, tiek ir kitų kontraceptinių priemonių gamybos rinkoje taip pat egzistuoja, tad niekas jūsų neapsaugo nuo to, kad su juo galite susidurti. Būtent dėl to, paimkite viską į savo rankas bei patys apsisaugokite nuo galimo broko, patikrindami įsigytas kontraceptines priemones. Tai padaryti galite specialiomis technikomis, apie kurias daugiau sužinoti galite tiek interneto erdvėje, tiek ir tam skirtose knygose ar ligoninių leidžiamuose lankstinukuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą