2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

Įdomūs faktai apie prezervatyvus


Prezervatyvai – tai didžiausią populiarumą turinti kontraceptinė priemonė. Būtent apie juos kiek plačiau šiandien ir kalbėsime, pateikdami apie prezervatyvus keletą įdomių faktų.

Prezervatyvai saugo ir nuo lytiniu būdu plintančių ligų Neretai žmonės kritikuoja daugelį kontraceptinių priemonių dėl to, nes nors jos ir saugo žmones nuo apvaisinimo, bet yra visiškai nenaudingos saugantis nuo lytiniu būdu plintančių ligų. Džiugu bent tai, jog nei dalelė šios kritikos netenka prezervatyvams, kadangi jie atlieka ir šią funkciją. Būtent dėl to, net jei žmonės, saugodamiesi nuo apvaisinimo ir naudoja kitas kontraceptinių priemonių alternatyvas, bet tuo pačiu neretai naudojasi ir prezervatyvais, tokiu būdu siekdami apsisaugoti ne tik nuo galimo apvaisinimo, bet ir pavojingų ligų.

Yra ne tik vyriškų, bet ir moteriškų prezervatyvų 
Nors daugumai tai atrodys keista, bet realybė yra tokia, jog parduotuvių lentynose galima rasti ne tik vyriškų, bet ir moteriškų prezervatyvų. Taip, moteriškų prezervatyvų populiarumas yra kur kas mažesnis, nes jie nėra tokie patogūs, tačiau efektyvumu saugantis nuo lytiniu būdu plintančių ligų bei apvaisinimo jie vyriškiesiems niekuo nenusileidžia, todėl dalis žmonių renkasi būtent tokius prezervatyvus.

Prezervatyvai išsiskiria skonių gausa 
Taip, esminė prezervatyvų paskirtis yra saugoti nuo apvaisinimo, todėl įvairios šalutinės jų savybės daugeliui gali pasirodyti kaip nereikšmingos. Vis dėlto, jei lytiniai santykiai jums nėra tik su rutina besisiejantis kasdieninis procesas bei norite iš jo išspausti kuo daugiau malonumo, į tokias savybes reikėtų atkreipti dėmesį, o ypač – į prezervatyvų skonių gausą. Ji užsiimant konkrečių tipų seksu gali žymiai pagerinti sekso kokybe, tad į tai investuoti papildomus keletą euro centų yra tikrai verta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą