2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Neįprasto sekso tipai

Įprastas seksas – tikra malonumo bomba. Vis dėlto, yra ir tokių žmonių, kuriems įprasto sekso nepakanka – tenka ieškoti kažko neįprastesnio/originalesnio. Būtent apie populiariausias tokio sekso formas šiandien ir kalbėsime. 

Seksas tryse

Išbandyti seksą tryse svajoja daugelis, nors tam ryžtasi mažuma. Vis dėlto, nedidelį tam besiryžtančių žmonių skaičių lemia tikrai ne abejonės dėl tokio sekso saugumo ar malonumų – prie to veda tai, jog susirasti 3 partnerį tokiam seksui yra išties nelengva. Vis dėlto, padaryti tai tikrai nėra neįmanoma – galime rasti ne vieną internetinę pažinčių svetainę, kurioje renkasi būtent tokių nuotykių ieškantys žmonės, kas suteikia galimybę išbandyti tokio tipo mylėjimąsi be jokių keblumų. 

Svingerių vakarėliai 

Svingerių vakarėlius be jokių dvejonių galime pavadinti viena iš aštriausių pojūčių pramogų sekso srityje. Tokie vakarėliai – tai vieta, kur renkasi žmonės ar poros, ir vakaro metu turi galimybę užsiimti seksu su visais vakarėlyje esančiais žmonėmis? Skamba tikrai viliojančiai, argi ne taip? Taip, pasiryžimui dalyvauti tokioje veikloje reikia tiek milžiniško pasitikėjimo savimi, tiek ir drąsos, o ką jau kalbėti, jei vakarėlyje dalyvauja ir jūsų partneris, kam prireiks ir kiek pakeisti tradicines vertybių normas, kurios nelabai atitinka tokių pramogų. Ar tai daryti verta? Atsakyti nepabandžius nelengva, bet tai, jog tokio tipo mylėjimosi vakarėliai egzistuoja iki pat šių dienų ir yra plačiai paplitę visame pasaulyje, puikiai atspindi tai, jog jie tikrai turi savo privalumų, kurie ir pritraukia žmones užsiimti šia veikla.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą